Миргородський ЦНАП

Міський голова Сергій Соломаха відвідав відділ «Центр надання адміністративних послуг» та вручив сертифікати про завершення навчання за програмою «U-LEAD з Європою». Так у місті підбили підсумки реалізації проєкту Програми «U-LEAD з Європою». Окрім навчання для фахівців, за Проєктом у приміщенні ЦНАПу встановили меблі, комп’ютерну техніку, стелажі для архівної кімнати, впроваджено електронну чергу. Фінансова підтримка  від міжнародного Проєкту склала близько 500 тис. грн. На часі — встановлення програмного продукту «Вулик».

Серій Соломаха привітав колектив із завершенням Проєкту. Зазначив, що осучаснення Центру надання адміністративних послуг покращить якість обслуговування населення, забезпечить комфортність роботи для працівників та громадян, які звертаються за послугами.

На сьогодні Центр надає 171 адміністративну послугу, з них 113 послуг, які надаються відділами та управліннями міської ради, 48 послуг органами виконавчої влади, 10 послуг районної державної адміністрації.

У приміщенні є термінал самообслуговування населення, як альтернативна можливість сплати за платні адміністративні послуги на місці. В Центрі встановлено обладнання для оформлення та видачі біометричних закордонних паспортів громадянам України та паспортів громадян України у вигляді ІD-картки. Надаються послуги з реєстрації новостворених громадських організацій та реєстрації змін до статутних документів. Із 16 грудня 2019 року видаються довідки громадянам  про місце проживання.

У 2019 році Центр отримав 2 нагороди в обласному конкурсі в номінаціях “Кращий центр надання адміністративних послуг” та «Кращий адміністратор» в рамках Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Полтавській